Филтер за пребарување
Марка
  Цена
  1779

  -  EUR

  Статус на акции
   4 пронајдени производи
   Вашите поставки
   Зошто MusiX?
   Бесплатна достава од 25,00 ЕУР (ДЕ)Бесплатна достава од 25,00 ЕУР (ДЕ)
   Гаранција за враќање на парите од 30 денаГаранција за враќање на парите од 30 дена
   3-годишна гаранција3-годишна гаранција
   Личен советЛичен совет
   25.000 производи на залиха25.000 производи на залиха
   Дневни испоракиДневни испораки
   Врвни продавачи

   Зонски миксери

   Behringer ZMX2600
   • Ultra-flexible and easy-to-use stereo zone mixer
   • 2 ultra-low noise line inputs with level controls for stereo or mono sources
   • 6 stereo zone output channels.
   <h3>Достапност</h3><span><span class="orange">Наскоро во задниот дел</span></span>
   LD-Systems AM 8
   • Automatischer 8-Kanal-Matrixmixer
   • AM 8 ist ein automatischer 8x2 Matrixmixer mit symmetrischen Mic-Line-Eingängen, 96kHz/24-Bit Signalbearbeitung und einem Frequenzgang von 20 Hz - 30 kHz.
   <h3>Достапност</h3><span><span class="red">Beе се нарача за вас што е можно побрзо</span></span>
   Behringer ZMX8210
   • Professional 8-channel audio mixer designed specifically for fixed installations.
   • The rack mountable ULTRAZONE ZMX8210 zone mixer can distribute music programming and announcements to up to three zones (rooms). Typical applications include restaurants, office areas, health clubs and houses of worship, just to name a few.
   <h3>Достапност</h3><span><span class="red">Beе се нарача за вас што е можно побрзо</span></span>
   Квантитет:-+
   Зошто MusiX?
   • Бесплатна достава од 25,00 ЕУР (ДЕ)
   • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
   • 3-годишна гаранција
   • Личен совет
   • 25.000 производи на залиха
   • Дневни испораки
   Вашите поставки
   База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список
   MusiX chatИмате прашање?

   Ве молиме најавете се или внесете ја вашата е-пошта и притиснете "Поднеси"

   Ви благодарам!
   MusiX chat