• +49 7666 61 99 68 0
Филтер за пребарување
Марка
  Цена
  339

  -  EUR

  Статус на акции
   3 пронајдени производи
   Вашите поставки
   Зошто MusiX?
   Бесплатна достава од 25,00 ЕУР (Германиja)Бесплатна достава од 25,00 ЕУР (Германиja)
   Гаранција за враќање на парите од 30 денаГаранција за враќање на парите од 30 дена
   3-годишна гаранција3-годишна гаранција
   Личен советЛичен совет
   25.000 производи на залиха25.000 производи на залиха
   Дневни испоракиДневни испораки
   Врвни продавачи

   Џебни Аудио/Видео Рекордери

   4 производи

   Zoom Q2n
   Product Rating (2)
   • Hochwertiges 160° Weitwinkel-Objektiv
   • Nutzbar als Standalone-Audiorecorder, bis zu 24 Bit / 96 kHz
   • 1080p/30fps/24fps HD, 720p/30fps/24fps HD
   <span><h3>Достапност</h3><span><span class="green stock-text"><b>На залиха.</b></span></span><span><br/><br/><span><b>Vörstetten:</b> Достапно</span></span></span>
   Zoom Q8
   Product Rating (5)
   • HD VIDEO + FOUR-TRACK AUDIO RECORDER Think of the possibilities.
   • You've never seen-or heard-anything like it.
   <h3>Достапност</h3><span><span class="orange">Во задниот дел</span></span>
   Квантитет:-+
   Зошто MusiX?
   • Бесплатна достава од 25,00 ЕУР (Германиja)
   • Гаранција за враќање на парите од 30 дена
   • 3-годишна гаранција
   • Личен совет
   • 25.000 производи на залиха
   • Дневни испораки
   Вашите поставки
   База на попусти: 1. Претходна MusiX цена, 2. Препорачана цена за список